Ο Μαιευτήρας-Γυναικολόγος κ. Βάκας εργάζεται στο αντικείμενο της Ουρογυναικολογίας από το 1996. Για πολλά χρόνια υπήρξε επιστημονικός συνεργάτης του Τμήματος Ουρογυναικολογίας και διαταραχών του πυελικού εδάφους  στην Β’ Μαιευτική και Γυναικολογική Κλινική του Πανεπιστημίου Αθηνών στο Αρεταίειο Νοσοκομείο.

Στα χρόνια αυτά σημαντικός αριθμός πρωτότυπων εργασιών έχουν δημοσιευθεί σε μεγάλα διεθνή περιοδικά οι οποίες έχουν τύχει σημαντικού αριθμού βιβλιογραφικών αναφορών. Ιδιαίτερη μέριμνα έχει δοθεί στην παρακολούθηση των διεθνών επιστημονικών εξελίξεων και στην εφαρμογή νεώτερων πιο αποτελεσματικών και λιγότερο  επεμβατικών τεχνικών τόσο με χρήση κλασσικής χειρουργικής όσο και λαπαροσκοπικής χειρουργικής.

Ετσι, η ενασχόληση με την Ουρογυναικολογία περιλαμβάνει εκτεταμένο κλινικό και ερευνητικό έργο τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό και αποσκοπεί στην παροχή  εξειδικευμένων υπηρεσίων που αφορούν την διάγνωση αλλά και την  συντηρητική ή χειρουργική  θεραπεία των κάτωθι παθήσεων στις γυναίκες :

 

Ακράτεια ούρων

Πρόπτωση μήτρας

Δουγλασιοκήλη

Κυστεοκήλη και ή ορθοκήλη

Πρόπτωση κολπικού κολοβώματος μετά από αφαίρεση της μήτρας

Χρόνιο πυελικό άλγος

Τηλ. 2107473204 - 6944575865

Λ. Βασιλίσσης Σοφίας 124Α, Αθήνα

©2017 Δρ Παναγιώτης Βάκας. All Rights Reserved. κατασκευη ιστοσελιδων - XTD

Search